Werken bij VKG

Lees verder voor meer informatie over VKG. Hier vind je meer over onze cultuur, wat wij voor jou kunnen betekenen en wat voor bedrijf we zijn.
 
Onze cultuur
Vitaliteit  - Kracht  - Groei  – daar krijgen wij binnen VKG onze energie van! Met die energie brengen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau en gaan wij een stap verder voor onze klanten.          
                     Meer informatie < VKG voor mij
Natuurlijk wil je weten wat we je nog meer bieden dan een zinvolle baan en groei.


                                 Meer informatie <Het verhaal van VKG
Wij zijn een fullserviceprovider. Lees verder om te zien wat dat betekent.

                                 Meer informatie <
 
Onze cultuur

Vitaliteit

Wij geloven in de kracht van mensen en teams, daarom inspireren en stimuleren wij onze mensen om de regie te nemen over hun eigen gezondheid en vitaliteit. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die lekker in hun vel zitten beter presteren en meer betrokken zijn. Ze hebben een lager verzuim, meer veerkracht, motivatie en gedrevenheid. Bedrijven met vitale medewerkers presteren beter en hebben grotere kans op blijvend succes. Wij zorgen er daarom voor dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om voldoende te bewegen en hun rust vinden om op te laden tussen de werkzaamheden door. Daarnaast bieden wij een mooie balans tussen werk en privé; flexibele werktijden, 30 vakantiedagen en filevrij naar het werk! Wij zijn ervan overtuigd dat dit een positieve bijdrage levert aan een duurzame samenwerking. 

Kracht

De kracht van onze successen komt voort uit de aandacht  voor onze klanten en elkaar. Door de persoonlijke aandacht en samenwerking waarin wij elkaar aanvullen en versterken, creëren wij synergie binnen onze organisatie. VKG is ontstaan als familiebedrijf en de saamhorigheid die hieruit is ontstaan is uniek. Iedereen is gelijk aan elkaar waardoor er een informele sfeer binnen ons bedrijf heerst. Uit deze positieve vibe ontstaat de spirit om onze klanten elke dag vol energie te helpen. 

Groei

Binnen VKG ontwikkelen wij elke dag ons talent. Wij stimuleren persoonlijke groei en halen hierdoor als team en bedrijf de beste resultaten. Hoe wij dit doen? Wij bieden wij een online leeromgeving waar onze medewerkers zichzelf helemaal kunnen ontplooien. Daarnaast vinden wij het fijn dat er voor onze medewerkers veel ruimte is om hun eigen input te delen. Op deze manier wordt de vakkennis van onze collega’s met de hele organisatie gedeeld. Persoonlijke groei en de groei van onze organisatie gaan bij ons hand in hand: samen op weg naar topprestaties!


VKG voor mij

Bij VKG hebben wij aandacht voor jouw ontwikkeling, daarom bieden wij jou een (stimu-) lerende omgeving aan door bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot een online leeromgeving. Ook heb je bij ons 30 vakantiedagen en flexibele werktijden met een werkweek van 36,25 uur. Bij ons profiteer je van een aantrekkelijk fietsplan en reiskostenvergoeding . De beloning voor jouw bijdrage aan de organisatie is marktconform met o.a. een vaste 13e maand en 8,3% vakantietoeslag.  


Het verhaal van VKG

Al ruim 70 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland. Als full serviceprovider ondersteunen wij zowel de adviseur als verzekeraars bij het succesvol ondernemen. En daar zijn wij trots op! Goede service en hoge kwaliteit van de dienstverlening is bij ons top of mind.  Met ruim 190 medewerkers zorgen wij voor gebruiksgemak, kostenvoordeel en tijdwinst voor alle klanten.

Sinds 2019 is de Melching Groep onderdeel van VKG. Bij deze vestiging werken ongeveer 50 medewerkers. Zij werken vanuit Drachten.

VKG is in 1947 opgericht onder de naam 'Jac. Van Kampen & zoon'. Vanaf 1 januari 2015 maakt VKG deel uit van ASR Nederland N.V. VKG opereert als zelfstandig onderdeel. De algemene directie wordt gevormd door Tom van der Geer en Roderick de Kruijf.