Stage lopen bij VKG


Zoek je geen baan maar studeer je nog en ben je op zoek naar een stageplek? Dat kan natuurlijk ook bij VKG! Op deze pagina kun je zien of wij op dit moment een plek voor jou hebben.

Stage voor mij

Stage lopen bij VKG, daar krijg je veel voor terug. Naast een super leerzame periode waarbij je veel  praktijkervaring kunt opdoen vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk.

Wij bieden jou daarom een (stimu-)lerende omgeving aan door bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot een online leeromgeving. Daarnaast bieden wij jou voldoende ruimte om aan jouw afstudeeronderzoek te werken. Op kantoor kun je tussendoor ook i beweging komen. Een rondje lopen, een boodschap halen of even tafeltennissen, biljarten of een potje tafelvoetbal met de collega’s. Vitaliteit staat bij ons op de kaart! 

Last but not least; jij ontvangt uiteraard een stagevergoeding. Deze is gebaseerd op het opleidingsniveau en de duur van je stage. 
Verwachtingen & feiten

Voor een stageplek waar je jezelf echt kunt ontwikkelen en veel kunt leren zit je bij VKG op de juiste plek. Een stage binnen VKG betekent alles uit één van de belangrijkste leerjaren van je opleiding halen. Dit is de kans om jouw kennis om te zetten in de praktijk binnen een professioneel en energiek bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat jij onmisbaar bent binnen ons team; jouw kennis binnen het vakgebied is tenslotte helemaal vers van de pers!

Op dit moment zoeken wij een stagiair voor het team Marketing en Communicatie. Ga naar het tabblad Vacatures voor meer informatie.

Heb je interesse voor een andere afdeling: klik op de knop solliciteer hier en geef bij je motivatie aan waar je interesse ligt. Misschien is er tóch een mogelijkheid. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen contact met je op te nemen.

Stagiair aan het woord

Helaas kunnen we je nu niet laten kennismaken met een stagiair. Zodra er weer stagiaires zijn, volgt hier hun verhaal.