Onze openstaande vacatures
 

Welkom! Je bent hier helemaal op de juiste plek als je op zoek bent naar een functie binnen VKG. Bekijk hieronder het overzicht met de beschikbare posities. Hebben wij op dit moment niet de vacature waar jij naar op zoek bent maar wil jij wel graag jouw energie met VKG delen?  Klik dan op de knop open sollicitatie. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Klik hier. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw gegevens? Lees dan de privacyverklaring.


Alle vacatures


Sollicitatieprocedure

Kom je bij ons solliciteren? Leuk!  Hier vertellen we je hoe het proces verloopt.

Sollicitatie

 1. Solliciteren
  • klik in de vacature op de knop solliciteren
  • maak jouw account aan(een account aanmaken om te solliciteren, kan dat niet makkelijker en sneller? We weten dat het wat uitgebreid is maar voor een leuke baan bij VKG is het meer dan de moeite waard om hier tijd en energie in te stoppen)
  • vul je gegevens in en voeg je cv + motivatie toe
  • je ontvangt een automatische bevestiging en wij nemen je sollicitatie in behandeling
  • we streven ernaar om binnen 5 werkdagen een reactie te geven (in de zomerperiode hebben we wat meer tijd nodig vanwege vakanties)
 2. Eerste gesprek
  • als we een mogelijke match zien, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit is meestal met de teamleider van de afdeling waar de vacature van is. Vanuit HR is de recruiter aanwezig
 3. Tweede gesprek
  • willen we allemaal verder praten na het eerste gesprek? Dan volgt het tweede gesprek met een medewerker van de afdeling en vaak nog een keer de teammanager. Soms volgt hierna nog een assessment, dat staat dan aangegeven in de vacature.
 4. Match!
  • is iedereen enthousiast? Dan doen we je een aanbod om bij ons te komen werken via "mijn sollicitatie" in het portaal van werkenbijvkg

Screening

Voor een financiële instelling als VKG is een goede reputatie heel belangrijk. Die reputatie wordt voor een groot deel bepaald door onze medewerkers en de manier waarop zij invulling geven aan hun functie. Om de betrouwbaarheid en integriteit van nieuwe medewerkers te toetsen voeren we een pre-employment screening uit. Die bestaat uit de volgende onderdelen:

 • je vult een integriteitsverklaring in die je van ons ontvangt nadat je het aanbod hebt geaccepteerd
 • de afdeling Veiligheidszaken doet een veiligheidsscreening. Bij deze screening worden naast openbare bronnen ook incidentenwaarschuwingssystemen voor financiële instellingen geraadpleegd. Deze screening vindt plaats binnen de kaders van de privacywetgeving. 
 • wij zetten de aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je klaar. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie. Je krijg een VOG als uit onderzoek blijkt dat je geen strafbare feiten op jouw naam hebt staan. Binnen 2 weken na je indiensttreding moet je het formulier bij ons inleveren. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij ons werken. 

Eed of belofte

Alle medewerkers van VKG leggen de eed of belofte af. Hiermee beloof je of zweer je dat je zorgvuldig en integer zult handelen en je zult houden aan de gedragscode van VKG. Nieuwe medewerkers moeten binnen drie maanden na hun indiensttreding de eed of belofte afleggen. Je wordt hier automatisch voor uitgenodigd.Privacyverklaring

We houden ons aan de wettelijke voorschriften die gelden ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens.

Gebruik persoonsgegevens
Als jij solliciteert op een vacature bij ons, stuur je ons persoonsgegevens toe. Wij behandelen deze gegevens vertrouwelijk en gebruiken deze alleen voor het wervingsproces en het eventueel uitvoeren van een arbeidsovereenkomst in ruime zin. We stellen deze gegevens alleen ter beschikking aan degenen binnen VKG die deze gegevens vanwege hun functie nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld de HR medewerkers en degenen die met jou het sollicitatiegesprek voeren. We voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw persoonsgegevens.

Bewaren persoonsgegevens
Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Bij sollicitaties vragen wij je om toestemming om jouw sollicitatie maximaal 12 maanden in portefeuille te houden. Je kunt je toestemming ten allen tijde weer intrekken. Dit kun je doen door je account in ons portaal te verwijderen of door ons te vragen om jouw gegevens te verwijderen. 

Inzage in persoonsgegevens
Je hebt altijd inzage in de persoonsgegevens die wij van jou verwerken. Als je merkt dat wij bepaalde gegevens onjuist verwerken, dan kun je vragen om correctie of verwijdering daarvan.